husqvarna_svartpilen_801_2




Motorkáři.cz přímo do vaší schránky

Stejně jako si dnes můžete formou předplatného objednat pravidelnou donášku novin až ke dveřím svého domu, tak i obsah našeho webu může být doručován přímo do vaší e-mailové schránky. Pochopitelně zdarma. Stačí si jen aktivovat službu Newsletter u vybraných sekcí, a mailem vám začnou chodit souhrnné odkazy na zveřejněné články a další zajímavosti, abyste o nic nepřišli.

Možnost zasílání newsletterů v současné době existuje pro sekce Články, ze kterých se generuje a odesílá e-mailový souhrn každou sobotu ráno, dále pro rubriku Sport, odkud vám každé pondělí ráno přijde seznam všech podstatných výsledků z uplynulého sportovního víkendu, a stejně tak si  vždy už od pondělka můžete organizovat víkend následující podle přehledu plánovaných akcí a srazů ze sekce Cestování.
Každý den ráno navíc rozesíláme zájemcům, kteří si nechtějí nechat uniknout žádnou zajímavou nabídku ani poptávku, přehled všech nově přidaných inzerátů v Bazaru. V průběhu sezóny přibývá denně několik stovek nových položek.
Přihlášku k odběru e-mailového zpravodaje najdete buď v pravém sloupci na příslušné stránce našeho webu, nebo pod tímto odkazem. Po vyplnění vaší e-mailové adresy budete přesměrováni do přihlašovacího formuláře, ve kterém můžete zaškrtnutím vybrat oblasti svého zájmu a následně službu zasílání článků zdarma objednat. Pro úspěšné dokončení objednávky je potřeba ještě počkat na ověřovací e-mail a kliknutím na odkaz potvrdit, že váš zájem je skutečný. Stejnou cestou lze později odběr newsletteru rozšířit o další sekce, nebo  naopak některé či rovnou všechny automatické zpravodaje odhlásit.



RSS

Další způsob, jak se nechat informovat o všech nových událostech na webu Motorkáři.cz, nabízí čtečky RSS.  Díky podrobnému členění RSS kanálů u nás můžete velmi přesně zacílit na konkrétní témata článků, nebo kategorie bazaru. Link na seznam RSS najdete v pravém části zápatí každé stránky.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)




TOPlist