husqvarna_svartpilen_801_2




Motocykl 2006

Kapitoly článku

Burácení motorek ozývající se z prostranství před Průmyslovým palácem holešovického Výstaviště dává jasnou zprávu: veletrh MOTOCYKL 2006 je v plném proudu a ač vstoupil zatím do svého druhého, ještě všedního dne, může se již spekulovat o návštěvnickém rekordu. Jestliže loni Výstaviště navštívilo 54 000 vyznavačů motorek, letos organizátor veletrhu, společnost Incheba Praha, kalkuluje s 60 tisíci návštěvníky. Jubilejní 10. ročník si milovníci jedné stopy, pro které se motorka stala životním stylem, nenechávají ujít. Kdy jindy je možno pod jednou střechou vidět přes tisícovku nablýskaných strojů, nejnovější nabídku příslušenství a všeho, co s motorkami souvisí. Každý ročník přináší novinky a i letos je nač se dívat. Na veletrhu se představuje 191 firem - nejvýznamnější motocyklové značky, které jsou zastoupeny na českém trhu. Od amerických Harley Davidson a Buell přes japonskou klasiku – Kawasaki, Honda, Suzuki, Yamaha, novou asijskou produkci Delim, Linhaj, Keeway po tradiční evropské značky BMW, Cagiva, Derbi, Ducati, Husqvarna, KTM, Moto Guzzi, Peugeot a další končící tuzemskou značkou Jawa.






























Co se chystá o víkendu ?


  • Veletrh Motocykl 2006 nabízí několik doprovodných akcí. V sobotu v pravé poledne začíná na venkovní ploše před terasou levého křídla Průmyslového paláce za účasti asi dvacítky závodníků závod skútrů - Kentoya Freeride Cup 3. Jezdit bude tým legend českého motocyklového sportu pod vedením Ervína Krajčoviče. V mezičase mezi závody se uskuteční exhibice čtyřkolek, při které svůj závodní stroj představí tým AndyMotors. Na čtyřkolce se slíbil projet i kaskadér Marek Matoušek. Akce je naplánovaná do 17 hodin.

  • V montované hale a na venkovní ploše budou po oba víkendové dny záchranáři předvádět první pomoc při úrazech, které jsou typické pro dopravní nehody, v nichž se octnou motocykly. Odborná demonstrace začíná vždy v 11 hodin.
  • V neděli ve 14.00 hodin budou vyhlášeny výsledky soutěže Bohemia Custom, která má letos na veletrhu svou premiéru.
  • Nezapomeňte vhodit svůj hlas do ankety MOTOCYKL ROKU. Hlasovací lístky se losují každý den večer ve foyer Průmyslového paláce.
  • Po celou dobu trvání veletrhu mají návštěvníci možnost obdivovat až kaskadérské výkony závodníků Trial Psáry. K vidění na volné ploše před montovanou halou.
  • V neděli si také výherce soutěže na serveru Motorkáři.cz převezme hlavní cenu skútr Honda Lead 100.
  • Připomínáme, že v sobotu je výstava otevřená od 10 - 20. hod a v neděli od 10 - 17. hod.
  • Informace o redaktorovi

    Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
    Filip Tichý - (Odebírat články autora)
    Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)
    Marek Hrodek - (Odebírat články autora)
    Dan Rozkol - (Odebírat články autora)

    Stáhněte si vybrané fotografie na pozadí vašeho PC

    POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

    Kapitoly článku

    Jak se Vám líbil tento článek?
    Hodnocení (0x):



    TOPlist