yamaha_demo_tour




Speciál Moto Guzzi V9 Bobber a Stelvio, jaké svět neviděl

Výrobce z nedalekého Mandello del Lario na výstavě EICMA představil speciální edici bobberu V9 v luxusním provedení. Středem zájmu samozřejmě byla Moto Guzzi V100 Mandello, která před měsícem konečně začala sjíždět z výrobní linky. A co nás na základě nového motoru V100 ještě čeká? Přeci nové cestovní enduro Stelvio!

Kapitoly článku

Moto Guzzi V9 Bobber Special Edition

Nový model Moto Guzzi V9 Bobber Special Edition se vyznačuje především speciálním dvoubarevným černo-šedým lakováním s názvem Workshop a dalšími doplňky. Barvy šikovně podtrhují kapkovitý tvar kovové nádrže a pokračují na hliníkových bočních panelech. Výbavu doplňují zrcátka v koncích řídítek spolu s prachovkami vidlice a krátkým předním blatníkem.

Mohutné balonové pneumatiky vypadají robustně, i přesto ale je celková provozní hmotnost jen 210 kg. To není špatné, na klasickou motorku se dvěma výfuky po stranách. Nezaměnitelný zvuk dvouválce Moto Guzzi 850 zvýrazňují homologované laděné výfuky v matně černé barvě s elegantě zešikmeným zakončením.

Moto Guzzi V100 Stelvio... jaké svět neviděl

Když jsem před měsícem v Mandellu poprvé krátce otestoval nový vodou chlazený litr Moto Guzzi V100 Mandello, zástupci fabriky slibovali, že na výstavě EICMA odtajní další model. No, sice nelhali, na stánku opravdu byla oznámená nová verze cestovního endura Stelvio, ale moc informací jsme se opravdu nedozvěděli. Zatím tedy můžeme potvrdit jen to, že nové Stelvio bude mít dvě kola ;-)))

Další galerie ze stánku

 

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist