globalmoto_duben_nolan




Moto Guzzi představilo tuningové sady pro model V7

Být motorkářem pro mnohé lidi neznamená jen to, kolik jste za svůj stroj vysolili peněz, případně jak rychlí na něm umíte být. Je to také o individualizaci a o tom, kolik času jste strávili pod svojí motorkou a kolem ní.

Některé značky umí touhu jezdců po individuálním přístupu vyslyšet velmi dobře a jednou z nich je i Moto Guzzi. Na oblíbený model V7, který je již sám o sobě velmi individuálním strojem, totiž připravil italský výrobce čtveřici nových sad, dále rozvíjejících jeho charakter.
Volit můžete podle chuti ze stylu Dapper, rozjasňujícího vaší motorku chromem, Dark Rider, který naopak zahalí vše do práškově černého laku, Scrambler, odkazující na terénní motocykly z let sedmdesátých, či Legend, který dává V7 trochu toho vojenského nádechu. Každá sada obsahuje trochu něco jiného, vždy je však součástí nové sedlo a blatníky. Někde dostanete nová řídítka, někde nádrž a tak dále. Například sady Legend a Scrambler obsahují i nová kola, tlumiče a výfuky, takže kromě vzhledu ovlivní i výkon a chování motocyklu.
Každý z kitů lze libovolně osazovat na modely V7 Stone nebo Special, a ponoření svých rukou do motocyklu se nevyhnete. Moto Guzzi totiž nenabízí možnost, koupit nový stroj již osazený některou ze sad. Dobrou zprávou je nicméně fakt, že jednotlivé díly lze zakoupit samostatně a různé styly tak mezi sebou libovolně promíchat.
Ačkoliv ceny těchto úprav zatím nejsou známy, tuningové sady by se měly objevit u oficiálních dealerů Moto Guzzi v ČR snad ještě během první poloviny tohoto roku.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):



TOPlist