yamaha_demo_tour




Miláno 2008 - Moto Guzzi

Nedočkali jsme se žádných úplně převratných modelů, přesto ale Guzzi na domácím hřišti předvedla několik moc pěkných variací na stávající modely. Podívejte se s námi na nový retro bike s krásným názvem V7 Café Classic, speciální limitovanou edici Grisa nebo Stelvio v cestovní verzi TT. Drobné změny prodělala také Nevada.

Moto Guzzi V7 Café Classic

Nová V7, která již letos úspěšně vstoupila na trh, dostala nádhernou verzi s neméně nádherným názvem, který přesně vystihuje její podstatu - Café Classic. Je až neuvěřitelné, co dokáže změna řídítek za sklopené rohy historických závodních strojů a úprava sedla na jednomístné provedení. Když k tomu přidáte ještě hodně zvláštní barvu, kterou jen tak na jiné motorce nenajdete, dostanete v součtu opravdu nádherný kousek klasiky

Výkonové parametry se shodují s klasickou V7, jejíž testík zde během zimy také přineseme.
O ceně této verze jsme zatím nic bližšího nezjistili, pravděpodobně bude o něco vyšší než u klasické verze V7, ale i tak by mohlo jít o jeden z nejdostupnějších café-racerů na našem trhu.

Moto Guzzi Sport 4V

O modelu Sport s novým motorem s moderními rozvody jsme již informovali z Intermotu, proto se zde omezím jen na malou fotogalerii.

Moto Guzzi Griso 8V SE

Speciální edice Grisa na památku slavného jezdce třicátých let, Omobono Tenni, nabídne svezení na drátěných kolech, sedlo z luxusní hnědé kůže a zajímavé barevné zpracování, které dává vyniknout rámu a motoru.

Moto Guzzi Stelvio TT

Verze TT tohoto cestovního endura je více zaměřená na cestování mimo civilizaci. Užší zadní ráfek umožňuje montáž terénnějších pneumatik, dále jsou v tomto balíku odolné kufry, navíc v elegantní černé barvě místo klasických hliníkových, a celek doplňují přídavné světlomety po bocích motoru.
Verze TT navíc poskytuje lepší ochranné kryty motoru a brzd. Když dojde na nejhorší, přijde ke slovu mohutný ochranný rám a plastové kryty rukou. V nabídce bude také verze s ABS.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist