husqvarna_svartpilen_801_2




Miláno 2008 - zajímavosti

V dalším článku z Milána přinášíme souhrn různých zajímavých nápadů, produktů nebo expozic. Americko-francouzské motocykly Wakan, speciální držáky pro spolujezdce na nádrži, helmy s airbagem, motorkářské hodinky, motocyklové obleky na zimu a další perličky.

Wakan

Motocykly Wakan v sobě spojují umění francouzského konstruktéra Joel Domergue a výkon amerických motorů S&S, výsledkem je nádherný stroj Roadster 1 Hundred - číslovka „1 stovka“ v názvu znamená objem motoru v kubických palcích. Výkon 115 koní se potýká se suchou hmotností 177 kg. Podívejte se sami na následujícím videu, jak zní a vypadá tahle krása v pohybu....


Rev´it

Mezi výrobci oděvů nás zaujala expozice značky Rev'it. Kromě lahůdek v podobě pěkných dámských modelů a kombinéz závodníků, které tato značka sponzoruje (například Randy de Puniet), zde byla k vidění řada oděvů určených na zimu.
Jednodílné či dvoudílné provedení této zimní kombinézy Infinity nabízí pohodu i v dešti a zimě, což by mohli ocenit zvláště britští jezdci, kteří jsou známí svým zarputilým dojížděním do zaměstnání na motorce i přes zimu. Samozřejmostí je vybavení protektory, méně samozřejmou záležitostí je poměrně vysoká cena, která přesahuje částku dvaceti tisíc korun.

Draggin Jeans

Na stánku tohoto výrobce kevlarových jeansů (viz náš loňský testík) jsem nepotkal nic nového, ale moc mě pobavil povedený reklamní banner na tuto značku. Slovní hříčka spojující slova "ass" (zadek) a "assets" (vlastnictví) působí v tomto spojení smyslů docela půvabně.

Zadona

Kdo říká, že v divokých barvách a vzorek musí být vyvedené jen helmy? S páteřáky firmy Zadona určitě nebudete muset svoji slečnu přesvědčovat k nošení této ochranné výbavy.


Miláno 2008: Ostatní příslušenství a zajímavosti


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.



Autor: Jarda, střih: Mira

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist