globalmoto_unor




Martin Krátký shání prostředky na novou motorku

Začínal jako „ten kluk na emzetě“, postupem času se ale svou pílí a talentem vypracoval až na mistra Evropy ve stuntridingu. Letos se ovšem Martin Krátký dostal do svízelné situace, z níž by ho mohla dostat sbírka.

Pro Martina Krátkého jsou motorky, resp. stuntriding celý jeho život. Loni mu ho výrazně narušila operace kolene, a když už se dal dohromady, najednou přišel o motorky i výbavu. Jak a proč, to popisuje na videu.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Každopádně Martin se tak dostal před rozhodnutí, jestli se stuntridingem na této úrovni skončit, nebo zkusit jít dál. Nikoho nepřekvapí, že se rozhodl pro tu druhou variantu. Zatím si motorky půjčuje od kamarádů, ale to není dlouhodobě udržitelné a Martin si potřebuje pořídit svoje motorky a na nich udělat úpravy přímo pro svoje potřeby. Pokud byste mu s návratem do sedla chtěli pomoci, můžete přispět přes Startovač.

Martin shání 300 000 Kč, aktuálně v době psaní článku nemá ještě ani čtvrtinu, ale zbývají ještě tři týdny. Přispívat můžete i třeba jen 100korunovou esemeskou, za příspěvky od tří stovek výše dostanete od Martina jako poděkování různé drobné odměny s logem Show Must Go On – tak svůj návrat do stuntridingové arény nazval. Těšit se můžete na samolepky, plakáty, nákrčníky či trička.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 6 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Capt.Orr přispěl 3 Kč
_Sparrow_ přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist