husqvarna_svartpilen_801_2




V suchu doma i na závodní dráze s vysoušeči od SEFIS moto

Jste dva dny se svým supersportem na okruhu, třicet ve stínu, leje z vás jako z konve a vy rozjížďku co rozjížďku lezete do propocené helmy. Nebo jste na motokrosu, prší a rukavice i boty máte plné vody. Doma máte rozložené mokré věci po celém bytě a nechtějí schnout. Prostě katastrofa v mnoha podobách. Ale nemusí být.

Tyto situace zmíněné v úvodu jistě každý motorkář někdy zažil. Ať se jedná o propocené či zmoklé věci, výsledek je vždy stejný. Obléct si mokré oblečení je krajně nepříjemné a zadruhé v mnoha ohledech až zdraví ohrožující. Buď nastydnete nebo chytnete nějaké  revma či plíseň… Fén je čistě nouzovka. Příliš horký vzduch nedělá věcem dobře a hlavně s ním nemůžete dvě hodiny foukat. Ale máme řešení. Existuje jedno fajn řešení: vysoušeč. V české společnosti SEFIS moto nabízejí hned dva typy nazvané d:Rio VOI.

Princip obou vysoušečů je stejný. Liší se jenom provedením. Důležitou informací je, že se nejedná jenom o vysoušeč. Jedná se totiž také o ionizátor, čímž se dostáváme do úplně jiné sféry.  Protože jakmile spustíte ionizaci, tak svoji helmu/boty/rukavice v první řadě vydezinfikujete a 99 % bakterií je zničeno. Díky tomu se  také zbavíte zápachu. Po dezinfekci můžete začít vysoušet předem nastavenou teplotou vzduchu.

 

Jak již bylo řečeno, SEFIS moto má hned dva typy vysoušečů -  d:Rio VOI, přičemž ten hlavní rozdíl je v použitých adaptérech. První typ, za který zaplatíte 1990 Kč má dva vysoké adaptéry na boty či rukavice. Díky tomu se dokážete dostat opravdu až do špiček bot. K vysokým adaptérům jsou ještě přidány dva menší ploché adaptéry. Ty jsou vhodné na položení helmy.

Druhý typ, označení prostě číslovkou 2 je pokročilejší verze, jež nabídne dvojici rozvidlených adaptérů, kde každý pojme pár rukavic nebo třeba tenisek, a k nim dostanete ještě jeden velký adaptér na helmu, takže dokážete naráz sušit helmu i rukavice. Za tento typ dáte 2090 Kč. Dobře investované peníze do pohodlí a zdraví, zejména když si uvědomíte, že vysoušeče d:Rio VOI využijete nejen na motorkaření, ale také při lyžování, běhání, jízdě na kole, nebo s nimi můžete ionizovat věci ve skříni.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Související firma
  • SEFIS Moto

    Jsme výrobce náhradních dílů a příslušenství. Děláme to, co nás baví. Naši práci děláme s maximálním nasazením, neboť chceme docílit dobře odvedené práce a mít kvalitní produkty pro Vás. Vaše spokojenost je na prvním místě. Těšíme se na Vaši přízeň, Váš tým SEFIS Moto. ...




TOPlist