journeyman_brezen




ASP Group Distributing v novém sídle

Přilby LS2, čtyřkolky Arctic Cat, TGB, Access, Linhai, elektrické skútry Yadea, to je jenom zlomek ze sortimentu, kterým se zabývá společnost ASP Group. Společnost s bývalým sídlem v Žebráku nedaleko Berouna v roce 2018 zaznamenala obrat skoro jednu miliardu korun, což je něco neuvěřitelného. Jako takový malý dárek si k tomuto úspěchu firma nadělila zbrusu nové sídlo nedaleko Plzně, kde našel své místo i prostorný showroom.

Kapitoly článku

Kdo z vás někdy na prodejně v Žebráku byl, určitě potvrdí, že to pro jednoho z největších evropských dovozců čtyřkolek a příslušenství nebylo úplně ono. Proto vyrostla v obci Letkov, vzdálené necelou čtvrthodinku jízdy autem z centra Plzně a necelou hodinku z okraje Prahy, zbrusu nová obří hala. Na 4500 metrech čtverečních se zde nachází sklady, servis, kanceláře a samozřejmě také pěkný showroom.

Do skladů se moc běžných návštěvníků nepodívá, proto vás tu provedeme my. Možná si říkáte, co je tak zajímavého na skladu, ale když vidíte ty regály plné krabic se čtyřkolkami, tak to na vás prostě udělá dojem. Je to asi jako když v hračkářství dětem vybíráte nového Matchboxe, jenom v životní velikosti. Zbrusu novému zázemí odpovídá také technologické řešení. Jednak tu můžou šoupat regály v kolejnicích, a ušetřit si tak prostor, k tomu v nejbližší době přibude ještě automatický robot, který dokáže zakládat zboží do regálů a naopak vytahovat potřebné položky podle objednávek. Tohle bychom ve firmě s přilbami a čtyřkolkami nečekali, a jenom to svědčí o velikosti celé firmy. Tenhle fakt dokládá i to, že to u současných staveb nekončí. Už teď se totiž za hlavním skladem připravuje pozemek pro další halu.

V té stávající našel své místo i servis pro záruční a pozáruční opravy, hlavně pak prostorný prosvětlený showroom. Maloobchodní prodej sice není hlavní zaměření ASP Group, soustředí se totiž především na velkoobchod, ale pokud si třeba chcete pořídit přilbu LS2 a nemáte to moc daleko, doporučujeme vyrazit právě sem. Vše si tu v klidu prohlédnete a díky skladu, který je hned za dveřmi, se těžko stane, že by něco neměli. Na ploše 1000 metrů si k tomu můžete prohlédnout vystavené čtyřkolky značek Arctic Cat, TGB, Linhai a Access, které ASP Group oficiálně do ČR dováží. Spolu s nimi jsou k vidění i vozíky Shark, pluhy a další příslušenství, kde se nově objevuje profesionální čtyřkolkářské a ATV oblečení Finntrail a svůj prostor tu mají také nové elektrické skútry Yadea.

I když jsme novou základnu a prodejnu navštívili v čase, kdy se balilo na nadcházející výstavu Motosalon, musíme smeknout před tím, co se povedlo lidem z ASP Group vybudovat. Nové velké zázemí odráží úspěšné fungování firmy, která dokáže ročně prodat přes 4000 čtyřkolek na trzích v České republice, na Slovensku, v Polsku, Rumunsku, Chorvatsku a Slovinsku. Jestli vás zajímají čtyřkolky, příslušenství či oblečení a chcete navštívit ty nejlepší, budete v Letkově u Plzně vítáni. 

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 12 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Ritchy přispěl 6 Kč
F.i.s.h.men přispěl 6 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • ASP Group Distributing

    ASP Group Distributing je ryze česká společnost se silnou pozicí na trhu, která dováží a v síti svých prodejců distribuuje čtyřkolky, UTV, SxS, e-skútry, obojživelná vozidla, náhradní díly, příslušenství a doplňky předních světových značek. Oficiální dovozce více než 40 značek Jsme oficiální d...




TOPlist