globalmoto_duben_nolan




Letní stunt Martina Krátkého

Během dosavadních letních dní jste Martina mohli vidět nejen na German Open ale i před superbiky v Brně, na závodech v Polsku, nebo například na vystoupení před hlavním závodem Formule 1 v Německu.

Po závodech v Německu jsi se na Hockenheim opět vrátil, o co se vlastně jednalo?
Ano, po závodě German Open se mi sám ozval pořadatel s tím, že prvních 6 jezdců ze závodu má možnost zajezdit si show před Formulí 1. Ani na chvíli jsem neváhal a na nabídku jsem kývnul, vystoupení bylo před nedělním závodem. Byla to pro mě naprostá senzace.
Pak jsi jel na superbiky...
Podařilo se mi tam dostat na vystoupení před hlavní závod, atmosféra a počasí bylo parádní, takže pokud bude možnost tak se tam zase vrátím.








O jaký závod se jednalo v Polsku a kde to vlastně bylo?

Jednalo se o Stunt GP ve městě Bydgoszcz a bylo to 6. - 8.srpna. Skončil jsem tam na 11.místě z celkového počtu 44 jezdců. S výsledkem nejsem ale moc spokojený.  První dva dny se jezdilo na mokru a až v neděli bylo sucho. Hodně se padalo, ale ani pády nevadili porotě v umístění některých jezdců na přední příčky.








Byl tam se mnou ještě jeden český jezdec - Miroslav "Sporťák" Frey, v úvodní kvalifikaci ale skončil 34. a nepostoupil dále.








Co máš v plánu do konce léta?

Příští týden mě čekají závody v Maďarsku. Po návratu by jsem chtěl natočit a sestříhat nové video a trochu si po naročném létě odpočinout, samozřejmě budu stále trénovat abych se do konce sezóny stihnul naučit něco nového.







Video

Informace o redaktorovi

Petr Kvaš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (13x):



TOPlist