yamaha_demo_tour




Ultimate Race od KTM dává amatérům možnost stát se továrním jezdcem

Kompletní pokrytí nákladů a plnotučný servis ze strany továrního týmu během vytrvalostní rallye soutěže. Přesně po tom touží velká spousta amatérských jezdců, nicméně stále se jedná o výsadu, dosažitelnou pro pár vyvolených. Tedy alespoň za normálních okolností.

Již několikátým rokem pořádá rakouská KTM svůj seriál závodů Adventure Rally, určený pro amatérské jezdce. Letos však přibyla ještě jedna specialita. Na každém ze šesti závodů, mohou se jezdci na dvouválcových motocyklech kvalifikovat do speciálního podniku KTM Ultimate Race.

Z každé Adventure Rally vzejdou dva nejrychlejší závodníci, kteří se příští rok utkají během marockého závodu Merzouga Rally. KTM pojede svůj Ultimate Race souběžně s tímto závodem a jezdci budou tedy hodnoceni zvlášť.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Důležitá je nicméně podpora, které se amatérským jezdcům dostane. Každý účastník Ultimate Race, kvalifikovaný z Adventure Rally, totiž dostane od KTM kompletní servis, sestávající z letenek, ubytování, startovného, ale samozřejmě i z opory továrního týmu. Závodit se bude na nových KTM 790 Adventure R – opět poskytnutých samotnou značkou.

Ultimate Race se pojede pět dní a jezdci si zde budou připadat jako plnohodnotní členové továrního týmu. Docela by nás každopádně zajímalo, co má KTM připraveno pro vítěze. Rakouská značka slibuje „úžasnou cenu, která bude zveřejněna již brzy. Jsme tedy zvědaví, s čím se KTM pochlapí.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 16 Kč od 6 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 3 Kč
cechradovan přispěl 3 Kč
Pepan13 přispěl 3 Kč
Taz-007 přispěl 2 Kč
motoladič přispěl 3 Kč
swatcz přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Motokatalog.cz



TOPlist