husqvarna_svartpilen_801_2




Volné jízdy v Brně

Již tuto neděli se brněnský okruh převlékne do oranžové barvy ve znamení okruhových strojů KTM. Kromě možnosti vyzkoušet si třeba novou KTM RC8R a další modely ale můžete dorazit i se svými vlastními stroji jiných značek a v rámci volných jízd něco natrénovat pro další závody nebo třeba jen se svojí mašinou strávit skvělou adrenalinovou neděli na okruhu okořeněnou společností formulí KTM X-BOW, které se zde také budou prohánět po trati.

Zastoupení KTM na poslední chvíli vyhlásilo okruhový den, se kterým se původně ani nepočítalo. Prezentační dny značek obvykle připadají na pracovní dny, kdy bohužel řada lidí s náročnějším zaměstnáním či podnikáním nemá čas - právě ti určitě ocení víkendový termín okruhové akce KTM.
Na okruhu se budou po půlhodinách střídat KTM formule X-BOW a volné jízdy motocyklů všech značek s omezeným počtem strojů na trati na 32, tedy o třetinu méně než při obvyklých volných večerních jízdách pro veřejnost, které se v Brně také několikrát do měsíce konají.
Rezervace jednotlivých bloků jízd bez ohledu na výrobce motocyklu a případně i zapůjčení testovacích strojů KTM budou z organizačních důvodů probíhat prostřednictvím dealerů KTM. Cena za dopolední či odpolední blok (čtyři 25minutové jízdy) byla stanovena na 100 Eur (resp ekvivalent v české měně). Na trať můžete vyrazit s jakýmkoli strojem, stejně jako při klasických volných jízdách, navíc si můžete na některou ze svých jízd domluvit zapůjčení třeba nové KTM RC8 nebo RC8R, i když na okruhu se rozhodně neztratíte ani s takovou SMR.
Jako mediální partner této akce se do Brna tešíme i my, nafotíme hromadu okruhových fotek, vytáhneme sem pár sportovních mašin, které máme na redakční test, zkusíme na okruhu prohnat pár KTM modelů, které jsme nestihli projet na předchozí akci TNT na Pannoniaringu... 
A já osobně tajně doufám, že se mi podaří ukecat i nějakou projížďku v KTM X-BOW, svezení v Mostě mě na tuto podmanivou drogu neskutečně navnadilo.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist