yamaha_demo_tour




Intermot Kolín: KTM 2007

Jaká jiná než výrazně oranžová expozice by mohla zastupovat na výstavě výrobce motocyklů z Mattighofenu značku KTM. Druhý největší výrobce motocyklů v Evropě prezentoval celou řadu pro něj tradičních především terénních strojů.


Tato rakouská značka se předvedla na Intermotu žhavou novinkou 690 Supermoto a vyšlechtěnou verzi 950 Supermoto R.

690 Supermoto


Novinka 690 Supermoto vypadá opravdu skvostně. Opticky především zvednuté laufy dělají ze stroje nepřehlédnutelnou záležitost. Motocykl je poháněn zcela novým jednoválcem o výkonu 63 koní s elektronickým štrikováním paliva, APTC (antihopping) a novou šesti stupňovou převodovkou. Náležitě komfortní se jeví rovněž plně nastavitelné odpružení.




Díky velice nízké hmotnosti pouze 152 kg, masivnímu rámu a náležitě dimenzovaným brzdám se bude jednat bezesporu o opravdovou lahůdku dané kategorie. Na stroji mě zaujala především jednoduchost a střídmé detaily plastů, které dohromady vytvářejí v kombinaci s klasickými drátěnými koly opravdový skvost. V nabídce bude stroj tradičně v černé a tovární oranžové.




950 Supermoto R


KTM rovněž vypustila ze stáje druhou novinku a to ostřejší derivát s označením “R“ svého ostrého dvouválce 950 Supermoto. Tu ocení především opravdový fanoušci značky, které osloví např. oranžově lakovaný rám, který jde do ostrého kontrastu vůči ostatním temně černým částem.


KTM

Video: nižší kvalita (3,3 MB)
Video: vyšší kvalita (24,1 MB)
Délka: 0:56 min.
Motocykl na videu: 690 Supermoto

Videa jsou ve formátu MPG, respektive WMV.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist