yamaha_demo_tour




Kentoya Freeride Cup II

Z bláta na asfalt, řekli si v Kentoye a vznikl tak druhý podnik závodů s názvem Kentoya Freeride Cup. Opět na motocyklech Trigger 200, tentokráte ale s pneumatikami a dalšími předepsanými závodními úpravami určenými pro jízdu ala Supermoto.


První závod

KFC II

se jel v sobotu 25.6.2005, v rámci závodů MČR Supermoto v Brně na výstavišti. Pro závodníky byla připravená speciální trať, která kombinovala asfalt a šotolinu, přesně podle regulí závodů Supermoto.
Každý jezdec absolvoval nejdříve volný a kvalifikační trénink, po kterém následovala první a druhá finálová jízda. Na startu prvního závodu se bohužel sešlo pouze 5 jezdců, kteří měli možnost vyzkoušet trať na brněnském výstavišti, kolem pavilonu Z.
Celému závodu proto dominoval Jaroslav Franců, který na svém upraveném Triggerovi vyhrál obě finálová kola a z Brna si odváží plných 50 bodů. Na druhém místě skončil Ladislav Dvorský, třetí dojel Petr Košinár.

1.




2.




3.




Pokud se chcete zúčastnit dalších závodů KFC II a získat slevu v hodnotě 25tis. na nové modely Kentoya Trigger 200, máte ještě možnost přihlásit se. Stačí odjet minimálně 4 závody a Trigger za 35tis. bude Váš.
Další závod se jede 17.7. na trati v Sedlčanech, opět v rámci závodů MČR Supermoto.






Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist