husqvarna_svartpilen_801_2




Kawasaki ER-6n - nové foto!

Kawasaki přichází uprostřed sezóny doslova s bombou: úplně nový model ER-6n s dvouválcovým motorem 650 a s odvážným designem. Prvky, které byly až dosud vyhrazeny jen exkluzivním luxusním značkám nebo výstavním prototypům, se najednou chystají do výroby v rámci cenově dostupného motocyklu pro širokou motorkářskou obec!

Designéři v japonském Akashi se rozhodli překonat zavedené konstruktérské zvyklosti. Trubkový rám je hrdě vyvedený před pohledy diváků, na něj navazující odkryté odpružení zadního kola vyvedené na bok, to jsou opravdu lahůdky. Výsledný dojem dotvářejí výfuk ve tvaru náboje svedený před zadní kolo a plastová kapička chránící přístroje v barvě motocyklu.





A co je na tom nejlepší, bude se jednat o cenově dostupný stroj s přívětivým ovládáním, určený podle slov konstruktérů pro začínající jezdce i pro motorkáře, kteří hledají především požitek z jízdy. Vedle designu je do jisté míry exkluzivní i motor - velkoobjemových řadových dvouválců přes 600 ccm je na trhu jen málo. Vše bude záležet na výsledném vyladění, ale už teď se dá odhadnout slušná dávka točivého momentu.








Jestli tahle holka bude jezdit stejně dobře jak vypadá, máme se opravdu na co těšit. Kawasaki CZ navíc slibuje velmi lákavou cenu, takže příští rok na jaře mají zájemci o novou mašinu zase o čem úporně přemýšlet!


Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz



TOPlist