yamaha_demo_tour




Kawasaki ER-6n Cup ve Francii

Po vzoru populárního poháru Honda CB500 Cup a BMW Boxer Cup v Německu se v letošní sezóně ve Francii rozjíždí Kawasaki ER-6n Cup - série osmi závodů, vyhrazená pro majitele tohoto nového typu motocyklu. Tato skvělá forma propagace značky i modelu umožní ostrý vstup na okruh novým závodníkům bez vysokých nákladů na závodní stroj a zázemí.


Tento pohár bude také příležitostí pro objevení nových tváří a výrazných talentů, kteří mohou následovat vzor se jménem Sébastien Charpentier, který začínal v podobném pětistovkovém podniku Honda CB Cup.


Do závodů budou připuštěny pouze nahaté verze ER-6n, přihlásit se mohou jezdci od 16 let za velmi mírných finančních poplatků (280E roční poplatek, 150E za závod). To určitě není mnoho, zvláště uvážíme-li hlavní cenu ve výši kulatých 20tis Eur a další hodnotné ceny.


Závody se pojedou v souběhu s francouzskou sérií France Promosport. Ještě před prvními závody proběhne na jednom z okruhů úvodní soustředění, kde účastníci nasbírají základní zkušenosti. Na motocyklech jsou povoleny jen základní změny (podobné jako ve francouzské kategorii Promosport).

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Motokatalog.cz



TOPlist