husqvarna_svartpilen_801_2




Kawasaki chystá novou Z750R, ZX-10R a W800

Již za čtrnáct dní by se podle italských zdrojů měla představit nová verze populární Z750, navíc s přidaným písmenem R v názvu. Na výstavě Intermot na začátku října se navíc ukáže také nová Ninja ZX-10R a stále více se také objevují zprávy o chystaném retro modelu W800.

Kawasaki Ninja ZX-10R

Nová Kawasaki Ninja ZX-10R je už hotovou věcí, o závodní verzi nového modelu jsme již informovali zde.

Kawasaki Z750R

Kawasaki Z750 v eRkové „racing“ verzi by podle prvních zpráv měla pokročit hlavně v otázce brzdového systému a vedení výfuku, ovšem i na motoru se objeví pár změn a koníků navíc. Na další podrobnosti si ještě musíme počkat do 15. září, kdy by měl být nový model předveden v Itálii. Právě tam totiž patří k nejoblíbenějším naháčům a doslova trhá prodejní rekordy.
(Pozn. foto je ilustrační Kawasaki Z750)

Kawasaki W800

Jedinečný a před několika lety ukončený model W650 by se letos na podzim měl dočkat svého nástupce. Šestsetpadesátka byla nádhernou kopií britské klasiky sedmdesátých let a vyznačovala se startovací pákou, zadní bubnovou brzdou a karburátory, u očekávané W800 by se mělo jednat o výkonnější motor se vstřikováním, konkurující Triumphu Bonneville a pravděpodobně také kotoučovou brzdou i na zadním kole.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Stáhněte si vybrané fotografie na pozadí vašeho PC

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (12x):



TOPlist