husqvarna_svartpilen_801_2




Jak vypadá supersport z Indie?

Že neznáte Bajaj? Chyba! Bajaj je největší indická motocyklová značka, které kromě obrovského množství nejrůznějších skútrů a mopedů vyrábí také klasické motorky. Ke shlédnutí vám nabízíme dvě reklamy, v nichž je s notnou dávkou indického patosu prezentován Bajaj Pulsar 220, jednička mezi tamními sportovními motocykly.

Bajaj pojal reklamu na svou vlajkovou loď vskutku velkoryse a odvážně. V prvním šotu se ohromení Japonci s užaslým zvoláním "Huntó!" podivují nad fascinujícím sportovním strojem indické provenience Bajaj Pulsar 220, jenž při váze 148 kg a výkonu motoru 21 koní dokáže atakovat hranici až 140 km/h. "Huntó" v japonštině znamená "neuvěřitelné", a jaký jiný výraz taky mohli Japonci při spatření Pulsaru použít? Zvlášť když se dovídáme, že Bajaj je na indickém trhu s motorkami bezkonkurenční jedničkou... Japonci, třeste se!

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.


Druhá reklama je nazvána "Poezie pohybu" a ukazuje nám Bajaj Pulsar v zajímavých zpomalených záběrech v různých divokých akcích, jako je doskok na vozovku, dravý smyk v zatáčce nebo stoppie se zadním kolem vysoko ve vzduchu. Při pohledu na efektně nasnímané rozvlněné křivky běsnícího Pulsaru je i laikovi jasné, že v Indii těžko najdete lepší sportovní náčiní...

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Jan Krajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (24x):



TOPlist