globalmoto_duben_nolan




Intermot: Indian a Victory 2017

Americké značky každoročně představují svoje novinky už v létě, takže na evropských podzimních výstavách nemají moc čím překvapit. Intermot je nicméně pro našince první příležitostí, jak vidět všechny modely 2017 pěkně naživo a pohromadě.

Kapitoly článku

Společná prezentace značek Indian a Victory (obě patří pod koncern Polaris) potvrdila to, co už bylo oznámeno začátkem srpna v Americe (viz tento článek). Indian Scout prošel několika drobnými změnami, zatímco cestovní modely Indianu dostaly nový systém pro poslech hudby a navigaci. U Victory uvidíme příští rok jenom nové barvy.

Indian věnuje hodně pozornosti modelu Scout, který nejen vylepšil novými zadními tlumiči, větším rejdem pro snazší manévrování na místě, větším prostorem pro nohu kolem výfuku, ale také možností omezit výkon na 35 kW pro jezdce s řidičákem skupiny A2.

Za zmínku pak určitě stojí soutěž, ve které můžete jeden Indian Scout Sixty vyhrát. A ne jen tak obyčejný. Losovat se bude o motocykl upravený francouzskou firmou Tank Machine, a zúčastnit se může každý, kdo absolvuje zkušební jízdu na Indianu Scout nebo Scout Sixty nejpozději do 31. března 2017. Pak se stačí už jen zaregistrovat na webových stránkách a počkat na slosování, které proběhne v dubnu příštího roku.

Victory

 

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist