yamaha_demo_tour




První novinky Honda 2010

Upravená podoba Shadow 750 Black Spirit ve stylu „bobber“, menší inovace CBR1000RR Fireblade a nové barvy pro další populární modely, to je první várka novinek od Hondy. Na hlavní nadílku nových strojů s avizovaným novým motorem V4 si ještě budeme muset počkat do podzimu, ale Honda již potvrdila, že se s V4 počítá a vše jde podle plánu, takže se máme na co těšit.

Kapitoly článku

Honda Shadow 750 Black Spirit

Po novém modelu Honda VT1300CX, na americkém trhu známém pod označením Fury, přichází další rozšíření nabídky chopperů, tentokrát ve stylu bobber. Základem je osvědčený model Shadow 750, ovšem vystrojený v černém matovém provedení a s podstatně drsnějším a nesmlouvavějším výrazem.

Honda CBR1000RR Fireblade

Tak dokonalý stroj by bylo škoda zásadně měnit, proto Fároš vstoupí do nové sezony jen s menšími úpravami. Nové opláštění výfuku i upravený tvar zadní části s jednodušší demontáží držáku značky pro okruhové střelce doprovází menší úprava v motoru. Ta spočívá v navýšení hmoty setrvačníku na zesílené klikové hřídeli a ještě více zkultivuje výkonový projev motoru.
Navenek se ovšem nová sezóna projeví hlavně novými barvami. Zvláště stříbrno-oranžová kombinace je pěkně divoká, i když si nemůžu pomoct, ty ostré trojúhelníky na nádrži mi dost připomínají logotyp písmene S, které má v názvu jiný japonský výrobce.

Další barevné kombinace
Ostatní zatím oznámené modely pro rok 2010 nabízejí především nové barvy, a musím uznat, že se Hondě po stránce barevných kombinací jen málokdo vyrovná. Podívejte se sami.

Honda CB1000R


Honda CBF600S


Honda NT700V Deauville

Poslední novinka potěší americké zákazníky - napřesrok totiž Honda poprvé uvede na zámořský trh nám již dobře známý cesťák NT700V Deauville.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (12x):



TOPlist