globalmoto_unor




Nová Honda CB1300S

Již na podzim Honda představila modernizovaný model velkého naháče CB1300 a navíc nabídla verzi s ABS. Nyní se výrobce rozhodl rozšířit okruh zájemců o tento model a zalovit i v řadách cestovatelů a jezdců vyhledávajících praktičnost a pohodlí. Na svět tak přichází verze s polokapotáží pod označením CB1300S.




Designéři ve snaze zachovat ducha klasiky sáhli pro inspiraci do osmdesátých let a výsledek tak připomíná závodní kapotovanou verzi modelu CB1100RD z roku 1983. Na tento model také navazuje červenobílé lakování letošní novinky, k dispozici jsou ale i další barevné kombinace.

V doplnění se systémem ABS tedy na trh přichází krásný motocykl, který v elegantním klasickém kabátě slučuje působivý jízdní zážitek s mamutím motorem s pohodlím a praktickým využitím. Když navíc uvážíme, že nové polokapotované CB nabízí přes 11 litrů prostoru pod sedlem, dvě boční schránky na doklady a rukavice a originální cestovní příslušenství, asi i nejeden obdivovatel cesťáků zauvažuje, jestli by ta krásná CB nakonec nebyla lepší než...

Diskuse k článku:


Co říkáte novému CBčku?

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Motokatalog.cz
Náš tip

Honda CB 1300S




TOPlist