yamaha_demo_tour




Nová Africa Twin ve vaší garáži za pár minut - s mobilní aplikací

Přemýšlíte o koupi znovuzrozené legendy? Nebo už jste složili zálohu, a čekáte až vám dealer zavolá? V každém případě si teď hned můžete vyzkoušet, jak by se nová Africa Twin vyjímala u vás v garáži, před domem, v obýváku nebo kdekoli jinde. Honda spustila aplikaci pro chytré telefony, která tohle všechno umožňuje.

Tato aplikace využívá technologii CGI, 3D modelování a rozšířenou realitu, pomocí které si můžete na svém chytrém telefonu podrobně prohlédnout všechny verze modelu Africa Twin (standardní, ABS i DCT) ve všech třech dostupných barevných provedeních (CRF Rally, Africa Twin Tricolor, a Matte Ballistic Black Metallic). Pomocí fotoaparátu na svém zařízení pak můžete svou nově vytvořenou Africa Twin přenést kamkoliv do reálného prostředí a jen tak si hrát.

Pomocí aplikace můžete:

  • model Africa Twin prohlížet z jakéhokoliv úhlu a z jakékoliv vzdálenosti
  • měnit model a barvu, zkoumat rozdíly a rozhodovat se o svých preferencích
  • seznámit se s hlavními vlastnostmi stroje přejetím prstem po spodní části displeje
  • „umístit“ stroj Africa Twin do svého vlastního prostředí klepnutím na ikonu oka na displeji a namířením fotoaparátu vašeho zařízení
  • změnit velikost virtuálního stroje Africa Twin na displeji, snímek si uložit a sdílet jej prostřednictvím sociálních sítí nebo emailu

Aplikace je dostupná pro iOS a Android pod následujícími odkazy, případně zadáním výrazu „Africa Twin“ do vyhledávání příslušného obchodu.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (11x):



TOPlist