yamaha_demo_tour




Nová Africa Twin v rukou Marqueze a Barredy

Na první svezení s novou Hondou CRF1000L Africa Twin se už pravděpodobně třesou tisíce lidí po celém světě, a spousta z nich už má dokonce svoje místo v pořadníku. Před nimi ale dostali přednost dva z nejpovolanějších - dakarský jezdec stáje Honda HRC Joan Barreda a dvojnásobný šampion MotoGP Marc Marquez. Z jejich společné projížďky vzníklo pár pěkných videozáběrů, které o očekávané novince leccos napovídají.

Videa, která se natáčela na severu Španělska, obsahují záběry obou jezdců na očekávaném enduru značky Honda. Jezdilo se na modelu s klasickou převodovkou i s dvouspojkovou automatickou převodovkou DCT, a jak je vidět se záběrů, nová Africa twin se terénu rozhodně nelekne. A jaké byly první dojmy obou jezdců?

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Marc Marquez

„První zážitky s novou Hondou Africa Twin byly skvělé. Dá se na ní jet hodně rychle a hodně dlouho, jenom v utažených zatáčkách musíte být opatrní. Ale na širokých cestách jsem si jízdu moc užil. Africa Twin na pohled vypadá velká a těžká, ale při skocích byla skutečně stabilní a dopady zvládala perfektně. Jednou z nejdůležitějších věcí na motorce, díky které jsem se cítil opravdu dobře, je jízdní pozice: ta je hodně pohodlná - jízda v sedě i ve stupačkách mi dávala velkou důvěru. Dobře se zde ukázaly zkušenosti značky i technologie používané na Dakaru, které teď budou dostupné normálním lidem."

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Joan Barreda

"Pro mě je jedna z nejdůležitějších věcí na téhle motorce to, že na ní můžete dojet kamkoli, na každé  místo na světě. Všechny ty technologie, které vylepšují novou motorku, jsou úžasným pomocníkem do každého terénu. Honda použila hodně technologií podobných jako na mojí závodní motorce, a vy si s novým modelem užijete hodně zábavy.“

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (15x):



TOPlist