husqvarna_svartpilen_801_2




Honda vylepšuje model CBR500R

Některé značky si evidentně nechtějí schovávat všechny svoje novinky pro rok 2016 do Milána. Například Honda za týden na výstavě International Motorcycle Expo v Orlandu představí modernizovanou CBR500R. Přinášíme první obrázky a informace.

Populární pětistovka, která našla příznivce nejen v řadách začínajících jezdců s řidičákem skupiny A2, ale také mezi zkušenějšími piloty, prochází před příští sezónou lehkým faceliftem. Ze zveřejněných obrázků toho zatím moc nepoznáme, ale Honda v tiskové zprávě slibuje agresivnější křivky (Agressive Speed Shape), které povedou od nové přední části se strmě zkosenými dvojitými LED světlomety až po zvednutou podsedlovku, zakončenou rovněž LED světlem. Dynamiku podpoří také nová barevná provedení.

Motorka dále dostane nové přední odpružení s nastavitelným předpětím, větší palivovou nádrž s novým odklopným víčkem, nastavitelnou brzdovou páku a „vlnitý“ klíč do zapalovaní. Kratší tlumič výfuku má přispět k centralizaci hmoty, a měl by být naladěn na hluboký a ostrý tón.

 

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):
Motokatalog.cz



TOPlist