husqvarna_svartpilen_801_2




Honda Faze 250 a Silver Wing GT600 pro Japonsko

Zatím jen na japonský domácí trh míří dvě novinky. Nová šestistovka Silver Wing GT v kabátě modelu SW-T400 a model Faze, pravděpodobně inspirovaný nedávno uniklými fotografiemi nové VFR1200.

Honda Faze 250

Na tomto skútru, který svou koncepcí navazuje na model Honda Forza (viz test), je asi nejzajímavějším designovým prvkem přední světlomet. Že jste tento tvar už někde viděli? Ano, před pár týdny jsme v tomto článku přinesli první neoficiální snímky nového pilotního modelu řady V4, kterým bude pravděpodobně Honda VFR1200. Vše nasvědčuje tomu, že Honda opravdu na podzim ukáže nový směr a představí provázanou řadu nových strojů.

Honda Silver Wing GT 600

Na nový Silver Wing si ještě budeme muset chvíli počkat, zatím je stále v nabídce původní verze (viz test). Na japonský trh ale přichází zajímavá kombinace, kdy do upraveného modelu SW-T 400 konstruktéři osadili původní pohonnou jednotku 582 ccm a výsledek nazvali Silver Wing GT600. Proč ne, podvozek Hondy SW-T 400 (test zveřejníme během července) si s padesáti koňskými silami poradí, hmotnost vzrostla na celkových 247 kg, s doplňkovým ABS na 252 kg.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (11x):



TOPlist