husqvarna_svartpilen_801_2




Výstava H-D v Metropoli Zličín

Americká legenda Harley-Davidson je k vidění v centru Metropole Zličín. Pro všechny milovníky motocyklů a především pro příznivce této legendární značky je zde od 29.9.08 do 11.10.08 připravena výstava historických a současných motocyklů značky H-D. Metropole se tak netradičním způsobem snaží zpestřit pobyt návštěvníkům v prostorách mezi jednotlivými nákupy.

Pokud zrovna nepatříte stejně jako já mezi ortodoxní vyznavače víkendových nákupů, zkusil bych tedy v tomto případě udělat přeci jen světlou výjimku a vytáhnout jistě překvapenou polovičku, či přítele, na víkendový nákupní rej.
K vidění je totiž kromě ucelené modelové řady motocyklů pro rok 2009 i řada historických motocyklů značky od soukromého sběratele Maxe Knappa z rakouského Schlüsslbergu. Jednotlivé historické modely mají v pasážích vlastní dekoraci a krátký popis. Celá výstava je vytvořena ve spolupráci s Harley–Davidson Praha.
Pořadatelé rovněž připravili pro všechny zájemce speciální publikaci věnovanou začátkům slavné dvojice i hlavním mezníkům značky včetně dobových fotografií. Pro návštěvníky je kromě samotné expozice připravena i řada soutěží a akcí. Zřejmě největší z nich je plánována na neděli 5.10. od 14h, kdy na návštěvníky čeká speciální program s módní přehlídkou z kolekce oblečení H-D. Celý program je tento den plánován jak pro majitele a příznivce značky, tak pro samotné návštěvníky metropole.
Harley-Davidson Praha zároveň touto prezentací nepřímo startuje prodej 106. ročníků produkce motocyklů, která jde v těchto dnech na český trh.

Užitečné odkazy a soutěžní kupón:

http://www.metropole.cz/cz/o-nas/akce-a-novinky/
http://www.harley-davidson-praha.cz/

Informace o redaktorovi

Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist