yamaha_demo_tour




Harley-Davidson: Demo Truck Tour 2012

Společnost Harley-Davidson pořádá i letos Demo Truck Tour, při které si zájemci mohou otestovat nejnovější modely této značky. H-D Demo Truck Tour 2012 organizátoři zahájí již jedenáctého května v Ostravě a poputuje dalšími třemi českými městy.

Demo Truck Tour pořádá legendární americký výrobce motocyklů
Harley-Davidson a i letos umožní všem svým fanouškům a obdivovatelům vyzkoušet si jimi preferovaný model motocyklu. Vybírat lze z dvaceti strojů. Všichni, kteří sní o projížďce v sedle těchto krásných stojů a doposud neměli možnost, mají konečně šanci si svůj sen splnit.

Nejnovější modely představí truck ve čtyřech českých městech.

11. - 12. května Ostrava
18. - 19. května Pasohlávky
24. května Plzeň
26. - 27. května Praha Letňany
Jedinečný zážitek budou moci prožít všichni, kteří se již nyní mohou registrovat na stránkách www.harley-davidson.cz. Je možné si rezervovat maximálně dvě jízdy. Truck bude napěchovaný nejnovějšími modely s plnými nádržemi připravenými na projížďku. Personál na místě všem účastníkům ochotně ukáže všechny motocykly a pomůže jim najít jejich vysněný Harley.

Aby se zájemci demo jízdy mohli účastnit, musí být držiteli řidičského oprávnění skupiny A bez omezení, mít s sebou jezdecké vybavení a prokázat se platným občanským průkazem.
V místě Demo Trucku lze vyzkoušet i Harley-Davidson Jumpstart, což je unikátní nástroj především pro ty zájemce, kteří stále otálejí s pořízením motocyklu nebo nemají patřičné řidičské oprávnění. A koneckonců i pro ty, kteří o jízdě na Harleyi sní, ale zatím nemají dostatek odvahy na něj usednout. Sami se přesvědčí, že to není žádná velká věda.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist