yamaha_mt09




Global Moto otevřelo novou prodejnu v Praze

Prodejce oblečení, příslušenství a motocyklů Global Moto působící převážně na východě Čech rozšiřuje svoji síť i do Prahy. Slavnostního přestřižení pásky v nové prodejně se zhostili dvě české firmou podporované hvězdy motosportu - Kuba Kornfeil a Filip Podmol.

Kapitoly článku

Tahle dvojice mladých závodníků na svých hlavách vozí přilby, které k nám Global Moto dováží. Kuba Kornfeil hájící naše barvy v kategorii Moto3 v seriálu MotoGP jezdí v integrálce od Nolanu, mladší brácha úspěšného Freestyle motokrosaře Libora Podmola předvádí divoké kousky na motorce v přilbě Bell. A na svém FMX speciálu účastníkům akce předvedl i malou improvizovanou show.

V nové prodejně samozřejmě najdete široký sortiment těchto dvou značek, stejně tak i přilby X-Lite, patřící do skupiny Nolan group. Špičkové přilby doplňují ještě dostupnější výrobky značek Cyber a Grex, z oblečení hraje prim jednoznačně česká značka Spark, jejímž je Global Moto výrobcem.

Na Náchodské ulici číslo 708/79 v Horních Počernicích nenajdete ale jenom přilby a oblečení. Global Moto se kromě doplňků věnuje i prodeji motocyklů a čtyřkolek. Na prodejně jsou k vidění čtyřkolky TGB, motocykly Brixton, KSR Moto a elektrické skútry NIU. Ty si můžete půjčit na vyzkoušení a v případě zájmu asi nebude problém s vyzkoušením ostatních strojů. Moderátor akce Dr. Buben budiž důkazem. :)

Obyvatelé Prahy a okolí mají další možnost, kde se vybavit na motorku nebo nový stroj přímo pořídit. Pokud budete mít cestu kolem, určitě se zastavte novou prodejnu prozkoumat nebo koukněte na webové stránky a prohlédněte si, co všechno Global Moto nabízí. Je toho opravdu hodně.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 3 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Freddy_X přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz
Související firma
  • GlobalMoto

    Velkoobchod a maloobchod motocyklového vybavení. Výhradní importér helem Nolan, X-lite, Grex pro ČR a SK Autorizovaný prodejce motocyklů Ducati, Suzuki a CFMOTO. Výrobce české značky moto oblečení oblečení značek Spark, Cyber Gear _______________________________________________________________ ...




TOPlist