yamaha_demo_tour




Garážová vrata LOMAX nabízí komfortní ovládání pro motorkáře

Správné uskladnění motocyklu vyžaduje zejména teplé a bezpečné prostředí. Tyto podmínky zaručí zejména kvalitní garážová vrata. Ta od společnosti LOMAX uživatelům navíc nabízí nebývalý komfort, k jejich ovládání totiž není nutné ani sundávat rukavice.

Hlavní přednosti garážových vrat pro motorkáře

Obrovskou výhodou garážových vrat LOMAX je pro motocyklové nadšence zejména komfortní ovládání. Uživatel má na výběr ze dvou druhů dálkových ovladačů, jejich součástí jsou přitom dostatečně velká pogumovaná tlačítka. Díky tomu tak může garážová vrata ovládat přímo v motorkářských rukavicích. Na českém trhu se v tomto směru jedná o unikát. Většina ovladačů jiných výrobců totiž bývá buď příliš velká, nebo má naopak příliš malá tlačítka. Takové řešení však pro motorkáře nepředstavuje kdovíjaký komfort.

Ovladač garážových vrat LOMAX lze díky klipse umístit i na samotnou motorku. Odpadá tedy starost, že by uživatel po dlouhé cestě na motocyklu musel nejprve hledat ovladač a následně sundávat rukavice, aby si mohl garáž otevřít.

Největší fajnšmekři si pak mohou nechat na samotných vratech vyrobit také siluetu svého motocyklu. Každý kus garážových vrat LOMAX je totiž vyráběný na míru.
Velkou předností je pak i nebývalá bezpečnost vrat, ať už z hlediska vlastního používání či ochraně proti zlodějům.

6 důvodů pro garážová vrata LOMAX

  1. Jsme největší český výrobce garážových vrat s dlouholetou tradicí.
  2. Zdarma provedeme zaměření a navrhneme technické řešení.
  3. Nabízíme možnost libovolně kombinovat vrata s nerezovými prvky a prosklením.
  4. Díky vlastní výrobě máme vždy dostupné náhradní díly a rychlý servis.
  5. Na vratové křídlo máte automaticky 10letou záruku.
  6. Vše vyrábíme sami v České republice a používáme kvalitní materiály ze zemí EU.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • LOMAX

    Kvalita je pro nás od začátku na prvním místě. Dali jsme dohromady tým odborníků a pořídili špičkové CNC stroje a další techniku. Díky tomu vám pod značkou LOMAX zaručujeme rychlou výrobu, precizní montáž a snadno dostupné náhradní díly. Vše na míru. Správné uskladnění motocyklu vyžaduje zejmé...




TOPlist