journeyman_brezen




Freeeride Cup letos na skútrech

Kentoya letos opět připravila sérii závodů s názvem Freeride Cup 3. V předchozích letech se jezdilo na modelech Trigger 200 – nejdříve jako motokros, následně v závodech supermoto.

Skútry


Letos se celý seriál pojede na skútrech XOR 50, Zoom Race nebo Zoom2. Nebudete tedy potřebovat žádnou licenci, pouze skútr značky Kentoya, helmu, pár chráničů a řidičák na padesátku. Pokud skútr nemáte, nevadí. Kentoya nabízí pro všechny, kdo se závodů zúčastní, zvýhodněné ceny na modely Zoom Race (19 990 Kč – jinak 24 990 Kč), Zoom2 (25 000 Kč - jinak 29 990 Kč) a XOR 50 (29 990 Kč – jinak 34 990 Kč). Pokud tedy plánujete skútr na léto, máte možnost se nejen zúčastnit závodů, ale mít svou padesátku i za zvýhodněnou cenu.


Závody


Závody budou rozděleny na třídu Street Legal, kde pojedou všechny skútry XOR, Zoom Race a Zoom2 na lepších gumách, bez z zrcátek a s přelepeným předním světlem. dále to bude volnější třída s názvem Street Ilegal, kde si se skútrem můžete dělat prakticky všechno, jen je potřeba zachovat motor a rám značky Kentoya a nemít na skútru ostré hrany. Jinak je vše dovoleno!


Výhry


Pro první tři závodníky jsou samozřejmě připraveny poháry, ceny a dárky. Navíc pro úplného vítěze závodů připraví Kentoya i nějaký ten skútr.

Termíny


Celý letošní seriál závodů odstartuje již 11. března v rámci výstavy Motocykl 2006 v Praze Holešovicích. Další závody budou v těchto termínech:
  • 23. 4. 2006 - při výstavě Auto Praha na výstavišti v Letňanech (+ tuning večer)
  • květen 2006 - místo a datum ještě neurčeno
  • 4. 6. 2006 - při výstavě Autotec v Brně



  • Jak se přihlásit?


    Přímo na stránkách www.freeridecup.cz je registrační formulář, který stačí vyplnit. Nebo stačí kliknout přímo zde.

    Zajímavost na závěr


    Bývalý obyvatel primácké vily VyVolených známý pod jménem Jindra se závodů Freeride Cup 3 zúčastní také. Stal se tedy jedním z prvních závodníků přihlášených do letošního Kentoya Freeride Cupu a na skútru si to rozdá s ostatními. Na startu ho uvidíte s černou Kentoyou XOR a Jindra určitě ukáže, že pobyt ve vile není jediná věc, kterou tenhle sympaťák dokáže.

    Nově doplněno!


    Gumy pro všechny!
    Jak jsme vám slibovali, že každej závodník od nás dostane k mašině i nějaký to příslušenství, tak jsme se na to nevybodli. Každej střelec, kterej se vrhne do závodů, u nás má novou sadu lepivejch bačkor. Gumy se celym názvem jmenujou Conti Twist Sport, mají homologaci na silnici a moooc krásnej vzorek. V pohodě vydržej celej seriál a protože Continental šel v posledních letech zvostra do vývoje, tak si buďte jistý, že pro vás máme směs, která je hodně dobrá na suchu i na mokru. Tak co vy na to, viděli jste nějaký jiný závody, kde by po vás nikdo nechtěl startovný a ještě vám dal sportovní gumy?

    Informace o redaktorovi

    Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

    Jak se Vám líbil tento článek?
    Hodnocení (0x):



    TOPlist