yamaha_demo_tour




FGR 2500 V6 již na kolech

Informace o postupu vývoje, nástin finální podoby nového maxi-naháče a nový kalendář závodního týmu, to jsou podzimní novinky od společnosti MOTO FGR.

V létě a podzimu pokročil vývoj velkého motocyklu FGR opět o kousek dále. Byl vyroben trubkový rám, kyvná vidlice z certalu, podsedlovka a další komponenty nutné k základnímu sestavení. V průběhu října přišel na řadu samotný design. V současné době jsou vyrobeny modely nádrže a podsedlovky. Ve výrobě jsou již kompozicové kapoty. Během listopadu byla vyrobena výfuková soustava a nyní je vše připraveno pro instalaci elektroniky. Do konce roku bude také připravená nová zkušebna se dvěma brzdami, kde se budou motory přes zimu trápit. Na jaře příštího roku již dojde k samotným testovacím jízdám.
Firma MOTO FGR si nepřeje zveřejňovat fotky svého prototypu, proto je zde pouze nástin designu, jak bude asi motocykl vypadat. Ukončení projetku podporovaného Ministerstvem průmyslu a obchodu je naplánováno na sklonek roku 2010. První série prototypů bude pro zájemce připravena v průběhu roku 2012. Výrobci nám prozradili, že mají již několik závazných objednávek, tudíž výrobě první série nebude nic bránit.

Již třetím rokem pro Vás z firmy MOTO FGR přichystali svůj kalendář. Pro velký ohlas v loňském roce rozšířili počet stránek o dvojnásobek. Opět se prodává za nákladovou cenu, která letos činí 150,- Kč + poštovné. Pří objednání 3 ks se poštovné nehradí. Objednávky posílejte na mail motofgr@motofgr.com.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (11x):
Motokatalog.cz



TOPlist