yamaha_tenere_duben




Fantic potvrdil Caballero, SWM ukázalo scramblera Six Days 440

V záři reflektorů Milánské výstavy nesměly chybět ani dvě domácí značky zažívající návrat na motocyklovou scénu. Caballero od Fanticu jsme měli možnost vidět už loni, nyní byla představena finální verze, která by měla jít co nevidět do výroby. Druhá značka svým retro endurem rozšiřuje řadu jednoválcových čtyřipade.

Kapitoly článku

Motorka od Fanticu vzbudila loni pořádný rozruch a vypadá to, že by se na ní první šťastlivci mohli co nevidět svézt. Platí to, co bylo řečeno loni, tedy dvě verze Scrambler a Flattrack a rovnou tři kubatury – 125, 250 a 500. Verze se od sebe samozřejmě drobně liší designem, hlavní rozdíl je ale v použitých kolech. Scrambler bude jezdit na devatenáctce vpředu a sedmnáctce vzadu, flat track bude mít obě kola devatenáctipalcová, tak jako to mají závodní stroje. Pětistovky bude pohánět motor o objemu 450 ccm s výkonem 43 koní a 40 Nm, dvěstěpade nabídne 28 koní a 22.5 Nm, výkon nejmenší stopětadvacítky výrobce zatím neuvádí. Váha se bude pohybovat od 130 do 145 kg.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.
 

Scrambler od druhé italské společnosti SWM bude také pohánět čtyřiapadesátka, která bude na rozdíl od konkurence vzduchem a olejem chlazená a tím pádem nabídne o něco nižší výkon – necelých 30 koní. Motorka sdílí společný základ s ostatními čtyřipade této značky, nejblíže je pak modelu Silver Vase. Suchá hmotnost by měla být 153 kg, dostupnost ještě není známá. Kromě scramblera se na stánku pochlubili modelem Gran Milano v barvách Interu Milán a oděvní značky sídlící ve stejném městě – Boggi.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 1 Kč
KALUP přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist