globalmoto_duben_nolan




EICMA Miláno 2008

Kapitoly článku

Tango/Tango250

Všestranný univerzál Tango nemohl na expozici španělského výrobce chybět. Předvedl se v celé své modelové řadě a připomněl, kolik objemů jak dvoutaktních, tak čtyřtaktních motorů nejen náctiletým nabízí. Dvoutaktní motor dává chuť do života padesátce Tango 50 a čtyřtaktní dvouventil rozparádí dospělejší stopětadvácu.
Novým přírůstkem obojživelných tanečníků je však Tango 250. Od svých menších kolegů se lehce designově odlišil. Dvěpade se vydal spíše motardovým směrem, zatímco pade a stopětadváca tíhnou spíše k trialovému charakteru. Určitý podíl na tom bude mít tradiční přední blatník nebo paprsková kola, jaké jsou montovány na ryzí motardy Rieju SMX nebo RRX.
Silniční sporťáky Rieju byly vždy do detailu promáknuté a ani na komponentech se nikdy nešetřilo. Proto obrácené teleskopické vidlice a další vychytávky u modelů RS2 Matrix50PRO a RS2 125PRO jen těžko někoho překvapí.

Nejmenším motokrosařům určitě srdíčko zaplesá, když uvidí mini motokrosový speciál MX Disc. Tato padesátka s automatickou převodovkou je výrobcem určena pro jezdce od 6-ti až do 11-ti let.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist