husqvarna_svartpilen_801_2




EICMA 2005

Kapitoly článku

Milano2005 - BMWK1200SStejně jako vloni si do Milána nechává BMW představení hned tří velkých novinek pro příští sezónu: novou osmistovku s řadovým dvouválcem F800S a údajně i její cestovní verzi F800ST - a kdo ví, jestli bavoráci hned nevyfiknou endurko jako náhradu za F650? Dále konečně uvidíme nový sporťák s boxerem - R1200S. A nakonec - nový sportovní cesťák K1200GT s novým nadupaným čtyřválcem z K1200S. Hodně se mluví o očekávaných novinkách od domácích značek - Ducati a Aprilie. Žádné informace zatím neunikly, takže se jen spekuluje - předvede Aprilia sportovní šestistovku, která by konkurovala novému Fazeru a Suzuki 600 GSR?
Milano2005 - Beneli Tornado

Zatím se alespoň můžeme pokochat pohledem na nové Benelli Tornado 1130.
Honda už sice možná vyčerpala novoty v Paříži, ale když už má ve výrobě nový oživený véčkový dvouválec v novém modelu 700 Deauville, nedočkáme se konečně nového Transalpa 700?
A co zbývající japonci? Kawasaki ukončila spolupráci se Suzuki a už nebude mít v nabídce KLV1000 (V-Strom), takže se jen čeká, kdy spolu s Yamahou naskočí na vlnu cestovních endur...

Ale dost spekulací, přijeďte se do Milána podívat sami. Přes Mnichov a Švýcarsko je to z Prahy necelých 900 kilometrů - nic co by se nedalo přes noc v autě zvládnout. Pokud se domluví 4 lidi, vyjde to jednoho na benzín okolo patnácti set (je ale třeba započítat poplatek za švýcarskou dálniční známku a placené tunely, takže náklady stoupnou). EICMA se poprvé koná v zbrusu novém výstavišti Rho Fiera na severu Milána, takže se vyhnete dopravním zácpám. Pokud si navíc koupíte vstupenku na stanici metra u výstaviště, získáte zdarma dvě jízdy MHD, takže se můžete přímou linkou metra zajet podívat do historického centra Milána (hlavně na katedrálu).


Milano2005

Vstupné na výstavu činí 16 Eur, pokud chcete vylákat přítelkyni, tak jeďte v pátek 18. listopadu, kdy to mají slečny zadarmo a návštěvní doba je prodloužená až do 22:00. Pokud vás kromě motorek zajímají taky jízdní kola, pak můžete za jedno vstupné navštívit přidruženou cyklistickou výstavu. Motocyklům jsou věnovány pavilony 2 - 4 – 6 – 10 – 14 - 18 - 22.
A nakonec to nejdůležitější: pro veřejnost je výstava otevřená od čtvrtka 17. do neděle 20. listopadu. Další podrobnosti a mapky příjezdových tras a transportu z lětiště najdete na stránkách výstavy www.eicma.it.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist