yamaha_tenere_duben




První fotky Ducati Scrambler 1100

První tiskové konference veletrhu EICMA sice začínají až zítra, ovšem v Ducati zjevně někdo neumí držet tajemství. Na sociální sítě proto pronikly první fotografie, zobrazující dva nové Scramblery a tedy část novinek, které italská značka v Miláně představí.

Kapitoly článku

Řeč je o novém a větším Scrambleru 1100, který doplní v milované hipsterské řadě Ducati stávající osmistovky a čtyřstovkový Sixty2. Dominantou je zde samozřejmě motor. „Elkový“ dvouválec se chladí vzduchem a disponuje objemem 1078 ccm. Agregát bychom původně našli třeba v Monsteru 1100 EVO a právě z nahaté stálice pochází i několik dalších designových prvků.

Celkově je šasi nového Scrambleru větší a robustnější, a přestože motorka připomíná spíš klasického naháče, než plnotučný scrambler s terénními vlohami, základní styl zůstal nezměněn.

Bohužel jelikož se jedná zatím pouze o únik fotek bez dalších informací, nevíme v tuto chvíli žádná čísla a detaily. Rozhodně by nás však zajímala hmotnost, a také jaký výkon vzduchem chlazený motor ve verzi pro Euro 4 podává. Tipujeme ovšem, že se finální hodnota zastaví těsně pod stovkou koní.

Vedle základní verze Scrambler 1100, objevuje se mezi fotografiemi také lépe vybavený Scrambler 1100 Sport. Ten dostane třeba Öhlins podvozek a další prémiové součástky, jiné zbarvení a možná dokonce i vyšší výkon.

Na kompletní detaily – a samozřejmě taky na uvedení dalších novinek, musíme si počkat do zítra. Právě v neděli odpoledne totiž přispěchá tisková konference Ducati se všemi nezbytnými informacemi.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Jarda přispěl 1 Kč
masi přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist