husqvarna_svartpilen_801_2




Představení modelu Streetfighter a Ducati Party

Ve stylovém prostředí privátního klubu Avion se minulý týden 12.3. konalo představení novinek značky Ducati, v čele s novinkou Ducati Streetfighter S. Pozvání od pořadatelky akce Veroniky Papežíkové z firmy Moto Italia, s.r.o. jsme přijali také my z redakce serveru Motorkáři.cz a zúčastnili se příjemného večera.

Kapitoly článku

Pozvaní novináři a hosté mohli vidět přehlídku stylového oblečení Ducati Apparel pro letošní sezónu, kterou předváděly modelky Hana Mašlíková a Tereza Mesarošová, podpořili je také pánové Dan Holovský, Karel Frýd a Petr Zvěřina. Stylové oblečení s logem Ducati je možné nyní koupit i na internetu v novém webshopu na adrese: www.ducatishop.cz.
V průběhu večera došlo i na odhalení zcela nového modelu Ducati Streetfighter S, který zde měl českou premiéru. Do výroby jde verze S v květnu a v prodeji bude v ČR od konce května. Základní verze pak o měsíc později. Momentálně je motocykl k vidění na výstavě v Bratislavě.
Vrcholem večera byla charitativní tombola o hodnotné ceny a dále dražba knihy DUCATI 2008 - monografie trojnásobného mistra světa SBK Troye Baylisse s jeho podpisem.
Výtěžek tomboly se díky všem hostům vyšplhal na 22 600 Kč, dražba knihy se potom zastavila na neuvěřitelné sumě 40 000 Kč. Celkovou částku pro děti z Dětského domova v Krásné Lípě u Rumburka potom převzala jeho ředitelka Jana Dykastová.
Ale konec povídání, podívejte se sami na video z celé akce.

Video


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Autor: BoomTV

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist