husqvarna_svartpilen_801_2




Ducati Tour 2012 - Seriál testovacích dnů startuje

Již třetí ročník seriálu testovacích dnů DUCATI TOUR 2012 odstartuje v druhé polovině dubna. Má za cíl umožnit co nejširší motocyklové veřejnosti praktické vyzkoušení některého z aktuálních modelů motocyklů Ducati. A že zájem je, potvrzují statistiky z loňského ročníku této akce. Loňských deseti testovacích dnů na šesti různých místech se zúčastnilo téměř 450 zájemců o zkušební jízdu a bylo odježděno téměř 600 individuálních zkušebních jízd. Zvláště velkou návštěvnost měl v pořadí již 10. okruhový DUCATI DEN, kde se sjelo téměř 250 aktivně jezdících účastníků a další se přijeli jen tak podívat.

Ducati Tour 2012 odstartuje dvěma testovacími dny v Ostravě, oficiální zahájení pro novináře proběhne týden poté v jihočeském Táboře v pátek 27. dubna, následovat bude sobota pro veřejnost tamtéž. Pokračovat se bude opět v Ostravě, dále v Milíně u Příbrami, následovat bude 11.ročník okruhového DUCATI DNE v Mostě, poté se předváděcí motocykly přesunou do Brna a celá Ducati Tour 2012 bude ukončena 2. června testovacím dnem v Českých Budějovicích.

Přehled termínů a míst konání je následující:
20.- 21. dubna - Ostrava (pořádá LA FEÉ VOGUE s.r.o.)
28. dubna – Tábor (pořádá MOTO ITALIA s.r.o.)
11. – 12. května - Ostrava (pořádá LA FEÉ VOGUE s.r.o.)
19. května – Milín u Příbrami (pořádá MOTO ITALIA s.r.o.)
23. května – DUCATI DEN – Automotodrom Most
26. – 27. května - Brno (pořádá D MOTO s.r.o.)
2. června – České Budějovice (pořádá Mechanic Toys s.r.o.)
Připravena bude kompletní modelová řada 2012 včetně revoluční 1199 Panigale – Monster 796 ABS, Monster 1100 Evo, 848 Evo, Streetfighter 848, Hypermotard 1100, Multistrada 1200 a Diavel. Jízdy budou probíhat formou individuálních, zhruba hodinových jízd po vyznačené trase v běžném provozu. Testovací dny bude podporovat speciálně upravený Ducati kamion, ve kterém bude prezentována kolekce oblečení Ducati 2012 s možností zvýhodněného nákupu pro účastníky testovacích jízd. Na zkušební jízdy bude možný zápis předem prostřednictvím webových stránek www.ducati-czech.cz nebo stránek pořádajícího dealera. Přesné podmínky účasti a detailní informace k jednotlivým akcím budou uvedeny rovněž na těchto webových stránkách.
Zveme všechny zájemce o vyzkoušení některého z letošních modelů Ducati na testovací dny Ducati Tour 2012! Více informací najdete na www.ducati-czech.cz. MOTO ITALIA s.r.o. si vyhrazuje právo na změnu termínu, místa konání nebo prezentovaných modelů.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):
Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...




TOPlist