yamaha_demo_tour




Ducati Tour 2011 – Seriál testovacích dnů opět startuje

Značka Ducati nabízí unikátní motocykly odlišné od jiných značek a proto klademe velký důraz na umožnění jejich vyzkoušení všem zájemcům. Vloni odstartoval pilotní ročník projektu Ducati Tour – seriálu testovacích dnů v běžném provozu. Během osmi celodenních akcí pořádaných společností Moto Italia s.r.o. a vybranými autorizovanými dealery na šesti různých místech ČR se uskutečnilo více než 600 zkušebních jízd. Značný zájem o vyzkoušení některého z osmi typů předváděcích motocyklů Ducati ze strany motoristické veřejnosti vedl k rozhodnutí uspořádat Ducati Tour 2011.

Ducati Tour 2011 odstartuje v sobotu 16. dubna ve středočeském Milíně, pokračovat bude v Ostravě, v Brně, v Táboře, následovat bude tradiční Ducati Den na okruhu v Mostě, dále se testovací motocykly přesunou do Děčína a celá Ducati Tour 2011 bude ukončena 17. června testovacím dnem v Českých Budějovicích. Přehled termínů a míst konání je následující:

16. dubna – Milín u Příbrami
22.- 23. dubna - Ostrava
30. dubna – 1. května - Brno
13. – 14. května – Ostrava
20. května – Tábor
25. května – DUCATI DEN – Automotodrom Most
4. června – Děčín
18. června – České Budějovice
Připravena bude kompletní modelová řada 2011 – Monster 796, Monster 1100 Evo (od května), 848 Evo, 1198, Streetfighter, Hypermotard 1100, Multistrada 1200 i novinka letošní sezony – velmi pozitivně hodnocený Diavel. Jízdy budou probíhat formou individuálních, zhruba hodinových jízd po vyznačené trase v běžném provozu. Testovací dny bude podporovat speciálně upravený Ducati kamion, ve kterém bude prezentována kolekce oblečení Ducati 2011 s možností zvýhodněného nákupu pro účastníky testovacích jízd. Na zkušební jízdy bude možný zápis předem prostřednictvím webových stránek www.ducati-czech.cz nebo stránek pořádajícího dealera. Přesné podmínky účasti a detailní informace k jednotlivým akcím budou uvedeny rovněž na těchto webových stránkách.
Zveme všechny zájemce o vyzkoušení některého z letošních modelů Ducati na testovací dny Ducati Tour 2011!
 
Moto Italia s.r.o.
Olbrachtova 1
140 00 Praha 4
www.ducati-czech.cz
www.ducatishop.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):
Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...




TOPlist