globalmoto_duben_nolan




Ducati Scrambler - první fotky

Díky kolegům z italského časopisu Motociclismo přinášíme první fotky očekávané novinky, která bude oficiálně představena koncem července na akci World Ducati Week v Misanu. Podle všeho na obrázcích vidíme finální podobu nové Ducati Scrambler, které chybí už jenom logo na nádrži.

O novodobé verzi jedné z nejpopulárnějších motorek v historii značky Ducati (v letech 1968 - 76 bylo vyrobeno 50 000 Scramblerů v kubaturách 250, 350 a 450 ccm)  se mluví už dlouho a poměrně často. Naposledy před dvěma týdny, kdy se na dvoře fabriky v Borgo Panigale zčistajasna objevil žlutý kontejner, ukrývající v sobě očekávanou novinku ve finální podobě. Jenže pohledem na očekávaný skvost se směli pokochat pouze zaměstnanci Ducati, a všem ostatním (včetně novinářů) firma vzkázala, ať si počkají do půlky července na WDW.
Na web časopisu Motociclismo se ale přesto už dnes dostala fotka, na které je přední část Ducati Scrambler vidět v poměrně slušném rozlišení. Ve tvaru nádrže není těžké najít inspiraci v původním modelu, stejně jako u kulatého předního světla, které má ovšem po obvodu pásek z modeních LED diod. Také kulatý digitální "budík" využívá soudobé technologie, zatímco žlutá barva odkazuje na populární Scrambler 450 ze sedmdesátých let.
Momentálně zůstává otázkou, zda za dva týdny v Misanu Ducati ze Scramblera strhne plachtu a odhalí novinku celému světu, nebo jenom zopakuje akci "žlutý kontejner" pro účastníky srazu a oficiální představení si nechá až na podzim do Milána. Na World Ducati Week ale každopádně posíláme našeho externího redaktora, takže informace budete mít z první ruky.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):
Motokatalog.cz



TOPlist