globalmoto_duben_nolan




Ducati Scrambler do prodeje příští rok

Když jsme minulý týden zveřejňovali článek o historii legendární Ducati Scrambler, zatím se o jejím znovuzrození jenom spekulovalo. Sice už dost dlouho, ale oficiální zdroje pořád zatvrzele mlčely. Šuškandu občas přiživila nějaká ta špionážní fotečka, a dneska - jak blesk z čistého nebe - vypadla z fabriky první konkrétní informace.

Představení nové Ducati Scrambler je tedy konečně na spadutí, a podle nejčerstvějších zpráv bude motorka vystavena poprvé před zraky veřejnosti na srazu World Ducati Week, který proběhne ve dnech 18. - 20. července 2014 na okruhu v Misanu. V souvislosti s odhalením nového modelu pořadatelé chystají Scrambler Beach Party, takže představení Scramblera bude opravdu ve velkém stylu.

Příchodu zásadních novinek často předchází nejrůznější ochutnávky, ale Ducati zrežírovala upoutávku na Scramblera hodně neobvyklým způsobem. Přímo na dvoře fabriky se dnes ráno zjevil žlutý kontejner obklopený plážovými kulisami a hudbou, a přicházející zaměstnanci dostali možnost vstoupit do plechové bedny. Co se skrývalo uvnitř si snadno domyslíte, ale na pořizování fotografií bylo vyhlášeno přísné embargo. I tak je ale vidět,  jak si vedení svých pracovníků váží, když jim umožnilo vidět nový model jako první.
Z jediného oficiálního obrázku (nahoře uprostřed) ani ze zveřejněného videa toho moc poznat není, ale dá se předpokládat, že Ducati oživí legendu ze šedesátých a sedmdesátých let s pomocí moderních technologií. Že tím udělá radost tisícům fanoušků, o tom není vůbec pochyb. Ti všichni určitě touží být přímo u zdroje dalších informací,  a právě pro ně je určena speciální webová stránka http://www.scramblerducati.com.

Video


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Motokatalog.cz



TOPlist