husqvarna_svartpilen_801_2




Ducati rozdává až 60 000 Kč na nákup oblečení a doplňků

Chystáte se právě ke koupi jednoho z modelů Scrambler, Diavel nebo XDiavel či jen zvažujete tuhle možnost? Měli byste zbystřit. Do odvolání totiž k motocyklu dostanete voucher, který u svého dealera směníte za položky z originálních katalogů doplňků a oblečení.

Jsou to přesně tyhle tři modelové řady s celkem 17 modely, které se kromě jízdních vlastností také hodně zaměřují na styl a možnosti customizace. Proto přichází Ducati s akcí, díky které budete moci odjet z showroomu rovnou s více či méně upravenou motorkou, ladícím outfitem nebo obojí. Záleží jenom na tom, co vyberete z aktuální nabídky eshopu případně konfigurátoru a jaký motocykl je váš vyvolený. Od toho se totiž odvíjí výše bonusu, nicméně i těch 500 euro je už slušná částka, za kterou je rozhodně co vybírat. Voucher s hodnotou v přepočtu 15 000 korun dostanete k osmistovkovým Scramblerům v provedeních Icon, Icon Dark a Desert Sled. Velké jedenáctistovkové vzducháče ve všech verzích přidávají dalších 500 euro navrch, v přepočtu tedy něco kolem 26 000 korun. Zájemci o model Diavel se můžou těšit na bonus 1200 euro (cca 31 300,-) a maximální podporu 1500 euro dostanou zájemci o XDiavela a je jedno jestli půjde o levnější verzi Dark nebo verzi S.

Italové můžou být ale ještě o něco štědřejší. Pokud pro pořízení nového stroje využijete financování Ducati Financial Services, dostanete na doplňky a oblečení ještě dalších 20 000 korun, v případě XDiavela tak můžeme mluvit až o téměř 60 000,-! Komu by to i tak bylo málo, může sáhnout po některé z Euro 4 skladovek, které se aktuálně doprodávají se slevou až 26 000 korun. Jestli teď přemýšlíte o koupi jednoho ze zmíněných strojů, lepší čas asi nepřijde. Vouchery samozřejmě platí i při koupi motocyklu na objednávku, akce běží do odvolání u všech dealerů Ducati v ČR.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist