yamaha_mt09




Ducati představí inovovaného XDiavela S

Italská značka proslulá hlavně svými sportovními modely na srazu customů a cruiserů? Je to tak. V Bologni už nějaký pátek montují Diavela – jejich představu o správném cruiseru. Ten s přídomkem X se představil v roce 2016 a na právě probíhajícím srazu Faaker see odhalí model 2018.

Kapitoly článku

Faaker see rally je největší evropská akce pro milovníky chopperů, cruiserů a jim podobných strojů, kterou loni navštívilo sto dvacet tisíc lidí. Letos tenhle sraz pořádaný kousek od rakouského Villachu slaví dvacáté výročí a téhle příležitosti využila Italská značka Ducati. Návštěvníci srazu byli první, kdo si mohli prohlédnout inovovaného XDiavela S v bílé barvě nazvané Iceberg White. Kromě zmíněné barvy nabídne příští rok XDiavel upravené tlumiče, které mají přispět k většímu komfortu.

Jak je vidět, úpravy jsou minimální a tak tohle představení slouží hlavně jako propagace modelu uprostřed komunity, pro kterou je určen. A že to s tím Ducati myslí vážně, dokazuje kamion XDiavel Experience, který na místo přivezl 20 motorek k otestování.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Motokatalog.cz



TOPlist