yamaha_demo_tour




Ducati musí navýšit výrobu Diavelu

Výborné prodeje Diavelu a velký zájem dalších zákazníků donutil Ducati zvýšit výrobu tohoto modelu o 60 procent.

Ducati Diavel naprosto zbořil normy a vytvořil zcela novou kategorii power-cruiserů. Vzhled na pomezí naháče a cruisera, velký V-Twin ze supersportu o výkonu 162 koní a hmotnost jen 210 kg, to jsou hlavní parametry, které charakterizuji Diavel. Neohrabané a přemotorované monstrum? Tak to jste úplně mimo mísu. Diavel sbírá kladná hodnocení za jízdní vlastnosti nejen na české scéně, ale i v testech renomovaných zahraničních magazínů.
Tip: přečtěte si naše redakční hodnocení na Ducati Diavel.

Díky výše uvedenému se Diavel prodává nadmíru dobře a překračuje plánované prodeje o desítky procent. Dle přímého dotazu má český importér Ducati ještě několik kusů Diavelu skladem k okamžitému odběru, nicméně v řadě zemí je Diavel naprosto vyprodán: např. v Anglii je seznam čekatelů tak dlouhý, že současné objednávky budou vypořádány až během měsíce září.
Ducati muselo kvůli uspokojení masy zákazníků zvýšit výrobní kapacitu a z plánovaných 8000 kusů za tento rok se do výroby dostane o 4 700 motocyklů více. Zajímavostí bezesporu je fakt, že z 4700 nových kusů bude přes 2 800 (60 %) v dražší a luxusnější verzi Carbon.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):
Motokatalog.cz



TOPlist