globalmoto_duben_nolan




Ducati Multistrada 950 S v akční nabídce do konce září

Líbí se vám malá Multice, ale zatím s koupí otálíte? Raději to neodkládejte, protože už jenom měsíc zbývá do konce akce, kdy k modelu 950 S dostáváte paket Touring úplně zadarmo!

Letos celý svět šílí z Multistrady V4 a zcela oprávněně, však je to obrovská novinka. Jenomže v jejím stínu se zapomíná na osvědčenou a oblíbenou dvouválcovou Multistradu 950, které to letos v tom bílém provedení se zajímavou šedo-černo-červenou grafikou neskutečně sluší. Tedy pokud je řeč o verzi S, která oproti standardnímu provedení nabízí obrovský kopec výbavy v čele se semiaktivním podvozkem, TFT displejem a obousměrným rychlořazením.

Jenomže každá sranda něco stojí, a zatímco za standardní provedení dáte necelých 350 tisíc, esko vychází na 422 000 Kč. A jelikož tuhle motorku si lidé kupují hlavně na cestování, čekají vás ještě další investice do cestovní výbavy... Nebo taky nečekají, když budete rychlí. Ducati ve své oficiální prodejní síti totiž do 30. září nabízí k Multistradě 950 S navíc celý paket Touring v hodnotě 32 000 Kč úplně zadarmo! V tomhle paketu najdete přesně to, co na výlety a praktické používání Multistrady potřebujete: dvojici velkých plastových kufrů s kryty v barvě vašeho stroje, vyhřívané rukojeti a centrální stojan.

Náš tip

Přečtěte si všechny testy Ducati Multistrada 950 S

 

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Motokatalog.cz
Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...




TOPlist