globalmoto_duben_nolan




Den otevřených dveří na Vrbovce

V sobotu 25. dubna si do trasy svých výletů určitě zařaďte zastávku v Praze Braníku v centru Vrbovka, kde proběhne Den otevřených dveří se zajímavým programem.

Akce proběhne u příležitosti dokončení a kompletního otevření největšího motocyklového centra v ČR (viz naše nedávné představení Vrbovky) a okolí v sobotu 25. dubna 2009 od 9 do 17 hodin. Ve všech showroomech pro Vás budou připraveny kompletní modelové řady motocyklů, čtyřkolek nebo motocyklových doplňků a příslušenství. Kromě běžného provozu budete mít možnost prohlídky celého objektu včetně jeho zázemí; během dne budou probíhat také autogramiády zajímavých osobností a další podobné akce. Pro soutěžící občerstvení zdarma.
Po celý den se můžete zapojit do speciální vrbovkové soutěže o hodnotné ceny. Ve všech našich prodejnách pro Vás máme speciálně pro tento den připravenu celou řadu výhodných cenových nabídek, ve všech našich servisech budeme připraveni Vám poskytnout technické poradenství nebo udělat prohlídku Vašeho motocyklu před sezónou zcela zdarma. Na horním parkovišti dále najdete řadu prezentačních stánků všech firem se sídlem na Vrbovce - samozřejmě nebude chybět ani stánek naší redakce Motorkáři.cz.
A o čem bude soutěž? Podstatou bude důkladně si projít obě budovy Vrbovky, obejít jednotlivé prodejny a firmy a do připravených soutěžních karet zapsat správné odpovědi na otázky či úkoly - nebojte nic složitého to nebude. Na konci na vás bude čekat kolo štěstí, na kterém si vytočíte svoji výhru, například půjčení motocyklu na víkend. Takže nezapomeňte, příští sobotu se zastavit Vrbovce, těšíme se na Vás.
Bikecentrum VRBOVKA, Vrbova 19
147 00 Praha 4 – Braník
Informace na www.vrbovka.cz nebo 225 110 111.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist