yamaha_mt09




Vrátí se motorky ČZ?

Kdysi je znal celý off-roadpvý svět. Soutěžáky ČZ sbíraly v šedesátých letech jeden vavřín za druhým, ale strakonickou značku nakonec bohužel potkal podobný osud, jako tu z Týnce nad Sázavou. Do vývoje se neinvestovalo, a postupně zestárlé modely přestaly stíhat zahraniční konkurenci. Teď to však vypadá, že by se mohlo blýsknout na lepší časy. Slušovická firma MCF chce pod značkou ČZ rozjet výrobu moderních endur a motokrosů!

Informací je zatím poskrovnu. Firma MCF, která k nám dováží italská endura a motokrosy TM, chce vyrábět osm modelů, všechny s dvoutaktními motory v tradičních kubaturách: enduro řada s označením XC zahrnuje dvoutakty s objemem 125, 150, 250 a 300 ccm, motokrosy pak nesou označení MX a mají totožnou skladbu. O technických parametrech zatím mlčí, stejně jako o tom kde by se motorky měly vyrábět, z jakých komponentů, a kolik budou stát.
Spíš tuhle informaci tedy berte jako průzkum trhu - výrobce dává do placu několik vizualizací s různou grafikou, a čeká na reakce veřejnosti. Jestli vás budoucnost tohoto projektu zajímá, zahlasujte v anketě která barevná kombinace se vám nejvíc líbí.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Kterou barevnou kombinaci byste vybrali pro novodobou ČZ?

  1. Hlasováno: 81x
  2. Hlasováno: 84x
  3. Hlasováno: 367x
  4. Hlasováno: 220x
  5. Hlasováno: 65x
  6. Hlasováno: 57x
  7. Hlasováno: 96x
  8. Hlasováno: 107x

Hlasování

Dotazník se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům. Nejste bohužel přihlášení, tuto akci můžete provést v pravém horním rohu nebo se nově registrovat.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (79x):



TOPlist