yamaha_demo_tour




Čtvrteční toulky výstavou + nové fotogalerie

Včerejšek byla víceméně generálka, dnes již jedeme naostro a na výstaviště proudí první zástupy přízivců motorek z řad veřejnosti. V minulých letech přeci jen bývalo ve čtvrtek na výstavě volněji, ale už se to asi rozkřiklo, protože toto čtvrteční dopoledne byly všechny pavilony poměrně silně zaplněné. Přesto ale víkendový nápor určitě bude ještě o dost větší. A co jsme dnes zajímavého zaznamenali?

Kapitoly článku

V jedenáct hodin proběhlo slavnostní zahájení veletrhu MOTOCYKL 2008. Pod taktovkou zkušeného moto-moderátora Standy Berkovce vystoupili zástupci pořadatelské společnosti Incheba Praha a vrchní ředitel úseku kabinetu ministra dopravy, pan Mgr. Jiří Sutner. V projevech zazněly příspěvky k hlavnímu mottu letošní výstavy - „Bezpečná jízda na motocyklu“. Je určitě dobře, že se stát i organizace zaměřené na motocyklový trh nebo bezpečnost silničního provozu letos věnují zvýšenou pozornost bezpečnosti motorkářů. Na stáncích BESIPu, ÚAMK, policie a dalších expozicích Křižíkova pavilonu B se tedy dozvíte hlavní statistiky nehodovosti za minulý rok, můžete shlédnout videa na téma osudů účastníků dopravních nehod. Návštěvníci se mohou podívat i na ukázky první pomoci, kde odborníci předvedou ošetření zraněného motorkáře.
Dále jsme mohli sledovat demonstraci základů techniky jízdy začínajícího motorkáře a mnoho dalších ukázek umění 10-ti násobného mistra republiky v mototrialu Mirka Lisého. Takže do Béčka se určitě zajděte podívat, Mirkova hraná ukázka začínajícího neumětela na motorce byla prostě dokonalá! Další show stuntriderů proběhly v poledne na venkovní ploše vedle hlavního vstupu na výstaviště a i zde se rozhodně bylo na co dívat. Z těchto akcí pro vás také připravujeme alespoň krátké video.

Při toulání po výstavě jsme narazili na spoustu krásných hostesek, desítky a stovky neméně krásných motocyklů a tuny zajímavých a užitečných doplňků. Jelikož se nedá obsáhnout všechno, přinášíme Vám alespoň fotogalerii toho nejzajímavějšího a nejhezčího, co jsme dnes na výstavě viděli.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Jan Sommer - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)
Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist