husqvarna_svartpilen_801_2




Co jsme v květnu otestovali...

V květnu jsme se v redakci opravdu nezastavili. Okruhové dny, prezentace nových modelů a hlavně testy motorek. Pojďte se podívat aspoň na malou ukázku toho, na čem právě děláme a co pro vás připravujeme.

Začátek sezóny je hlavně o testech motocyklů. Jak jsem psal v tomto ohlédnutí za sezónou 2008, redakčních testů je opravdu hodně a někdy to je docela dřina. Ale zároveň je to asi ta nejhezčí stránka motocyklové novinařiny a přestože celý květen z motorky prakticky neslezeme, stále je na co se těšit a co hodnotit.
A co jsme pro vás v květnu pojezdili a chystáme ke zveřejnění? Podívejte se alespoň na pár fotek ze společných, případně srovnávacích testů:

Na trati jsme prohnali stopětadvacítky od Yamahy:

Opravdu důkladně jsme v květnu věnovali také naháčům:

Pak jsme společně pojezdili páreček těžších mašin.

I na supersporty došlo, přestože jejich hlavní okamžik nastane až poslední květnový pátek v Mostě při srovnávacím testu litrových čtyřválců.


Cestovní motorky si žádají pořádnou výpravu ve dvou někam dál, takže jsme tentokrát vzali i naše slečny a manželky a po vzoru loňského testíku cestovních endur zase vyrazili nakroutit dva tisíce kilometrů do Alp.

No a k tomu všemu si občas zajedeme zařádit i s něčím dvoustopým, aby bylo o čem psát také na sesterském webu Quadmania.cz:

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist