globalmoto_unor




GlobalMoto otevírá nový showroom v Praze na netradičním místě

Tuhle prodejnu motocyklů i motocyklového vybavení prostě nemůžete v Praze minout. Potká ji každý, kdo hlavním městem projíždí po jeho hlavní tepně. Je totiž přímo na Jižní Spojce!

Kapitoly článku

Společnost GlobalMoto má svou reprezentativní velkou základnu v Hradci Králové a druhou, o něco menší prodejnu, v nedaleké Ostroměři. A našli jste ji i v Praze, jenže v Horních Počernicích byla její prodejna přeci jen trochu zastrčená. A tak to Hradečáci vzali pořádně zostra a řekli si, že když být vidět, tak pořádně! A tak se v pátek 20. května slavnostně otevřela nová prodejna GlobalMoto v pražských Záběhlicích, kterou určitě neminete, pokud pojede po Jižní Spojce. Je totiž přímo na ní, a sice ve směru z Černého Mostu na Barrandov za sjezdem na Strašnice (kde se dokážete pohodlně otočit, pokud přijíždíte z opačné strany) těsně za Benzinou a naproti Shellce.

 

Nová prodejna se pyšní větším místem pro parkování motorek a zázemím pro servis, který je umístěný dole v suterénu a do něhož se motorky i čtyřkolky dostávají výtahem. V přízemí proskleného showroomu naleznete modely motocyklů CFMOTO, společnost GlobalMoto je autorizovaným prodejcem této dynamicky se rozvíjející značky. Dalšími motocykly v nabídce jsou offroady Kayo a scramblery Brixton. Nesmí chybět také nabídka čtyřkolek CFMOTO.

V horním patře prodejny je potom kompletní sortiment produktů, které GlobalMoto dováží. Seženete tady přilby Nolan, Grex, X-lite, Yohe, Cyber nebo boty W2. Hlavní prostor je tu ale věnován vlastní značce Spark, která zahrnuje textilní komplety, kožené bundy, rukavice nebo oblíbené rifle. Produktů je tu opravdu spousta a v mnoha velikostech, přičemž co aktuálně nebude skladem, přiveze se z centrály.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

 

Jižní Spojka jako místo pro prodej motocyklů a příslušenství není úplně tradiční místo, ale vlastně proč ne? Vždyť tohle je jedno z nejfrekventovanějších míst v celé naší republice. Majitel GlobalMota Ing. Jakub Kužel k tomu dodává: „Chtěli jsme být více vidět pro všechny motorkáře a při cestě po Jižní Spojce nás prostě nepřehlédnete. Navíc zde máme větší prostor pro parkování motorek, než tomu bylo v Horních Počernicích a 2x větší showroom. Přijďte se podívat a vybrat ze širokého sortimentu zboží. Těšíme se na vás."

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Jan Rameš - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Související firma
  • GlobalMoto

    Velkoobchod a maloobchod motocyklového vybavení. Výhradní importér helem Nolan, X-lite, Grex pro ČR a SK Autorizovaný prodejce motocyklů Ducati, Suzuki a CFMOTO. Výrobce české značky moto oblečení oblečení značek Spark, Cyber Gear _______________________________________________________________ ...




TOPlist