yamaha_mt09




Magpul Ronin - Buell 1125R

Přestože Buell šel koncem ledna do likvidace, je stále dost lidí, kteří mají tento motocykl doma, nehodlají se ho jen tak zbavit a pouštějí se do různých úprav. Firmička Magpul se rozhodla předělat model 1125R a výsledek posuďte sami.

Tenhle zajímavý design se objevuje čím dál častěji, příznivci moderních linií a futuristických tvarů se můžou kochat pohledem na další koncept sestavený opět na severoamerickém kontinentě. Firma Magpul sice momentálně vyrábí doplňky ke střelným zbraním, ale určitě může a chce rozšířit svoje pole působnosti i na motocykly.
Tentokrát jde o experiment přestavby kapotovaného Buellu a vznikl z toho caféracer s nádechem nového tisíciletí. Podobnost s motocykly od Confederate nelze přehlédnout. Magpul je však narozdíl od nich zatím v ranném začátku.
Momentálně je stroj stále ve vývoji a neví se přesně zda se rozjede větší výroba komponentů, které by byly následně volně k dostání. Celá tahle záležitost by ale mohla být případně inspirací pro Erika Buella, který se doufejme dříve nebo později určitě pustí do výroby svých vlastních kousků...


magpulronin.com

Informace o redaktorovi

Petr Kvaš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (21x):



TOPlist